Hoppborgar


Bli den bästa föräldern och hyr en hoppborg till trädgården. Antingen hämtar ni borgen själva på vårt lager eller så levererar vi ut den till platsen och sätter dessutom upp och packar ihop allt.Viktigt!

Säkerhet för alla


All lek sker på egen risk och det är Hyrestagaren som har fulla ansvaret under hela uthyrningsperioden. Det skall alltid finnas minst en ansvarig hos Hyrestagaren som övervakar användandet av hoppborgen. På produkterna finns det ett antal saker att se upp med, detta är för att leken skall bli en glädje och inte bytas till ledsamheter. Tänk på att det är roligast om alla är ungefär lika stora och stoppa alla som busar, dyker, slänger sig och ställer till oreda. ALLA skall ha roligt och känna sig säkra i leken!

 
 
 


Underhållning

Trubadur, coverband, trollkonstnär


Underhållningen är det som höjer stämningen under ditt event. DJ till bröllopet eller ett komplett band till 50-årsfesten. Vi hjälper er med ljud, ljus och allt som förgyller din kväll. Våra trubadurer är portabla och tar sig gärna till er stad.Så funkar det

Ljud & Ljus


Berättar om ert evenemang så ser vi vilket av våra underhållare som passar bäst för ert upplägg. Därefter sätter vi tillsammans ihop det ultimata gigget.
Underhållare


Trubardur Wilhelm
Partybandet Gigpunkten
partybandet Kvartiåtta
Partybandet Blåljus
Trollkarlen Anders Fox

 

Anlita Oss För Ett Roligare Event


Anlita Oss För Ett Roligare Event